Menu

’t Heertje neemt afscheid’t Heertje zal zijn deuren gaan sluiten op 3 juli 2017.
Half juli openen we met een geheel nieuw restaurant, nieuwe naam en nieuwe partner!
Wat het precies inhoudt laten we nog even een verrassing.

Deze laatste weken geniet je van een 3-gangen menu voor maar 20,- ! We serveren alle toppers van afgelopen 4 jaar.

Veel Liefs en we willen al onze gasten bedanken voor de afgelopen 4 jaar, het was een super succes!
Op naar een nieuw avontuur!

Josephine en Maarten

Bij het voor- en het nagerecht heeft u dan de mogelijkheid om twee gerechten te kiezen,
zodat wij er voor u een “duoproeverijtje” van kunnen maken.
Uiteraard kunt u alle gerechten ook los bestellen. De prijzen hiervan staan hieronder vermeld.

Naast de vaste gerechten hebben we ook iedere dag heerlijke wisselende gerechten.

Eet smakelijk!

 


Voorgerechten

Buikspek met scampi – 10.50
Geroosterd buikspek met scampi’s van de grill,
kerriemayonaise en groene appel

Tomatensoep – 6,75
Huisgemaakte tomatensoep met basilicum, room en balletjes

Carpaccio van zwaardvis – 11,50
met Noorse garnalen, cocktailsaus en ingelegde komkommer

Ansjovis -  8,25
Bergs streekgerecht, in de boter gebakken met een sausje van dille

Carpaccio – 10,50
Dun gesneden ossenhaas met balsamico crème, spekjes, rucola,
pijnboompitjes en Grana kaas

Runder tartaar – 11,50
Met truffelmayonaise en gepocheerd ei, kappertjes, augurk en ui

Gerookte paling soep – 8,50
Met gegrild brood en balsamico-mayonaise

Zacht gegaarde varkenswang – 11,50
Met pompoengel, geroosterde spruiten en knolselderij puree

 

Tip! Neemt u onze heerlijke spoom van Limoncello en citroenijs! 5,-


Hoofdgerechten

Bourgondische Beenham – 17.50
Zacht gegaarde beenham van de gril met mosterdsaus

Vistasje – 17,50
Verschillende soorten vis in een tasje met citroen en
verse kruiden uit de oven
Spareribs – 17,50
Huis gemarineerde spareribs met ketjapstrike en Knoflooksaus

Tournedos – 24,50 let op +4,50 in het menu
Het zachtste stukje rund met rode wijnsaus, chips van schorseneer

Chili con corne vegetarisch – 17,50 (chefs tip)
De vegetarische variant van de chili con carne met kidneybonen, mais, groentjes en verse kruiden

Schol – 18,50
Vers uit de Noordzee, zo in de pan! Met ravigottesaus

BBQ pork – 18,50
16 uur gegaarde varkenssteak

Varkenshaas – 17,-
Gegrilde varkenshaas omwikkeld met spek,
met pepersaus

 

 


Desserts

Dame Blanche – 5,75
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus en slagroom

Bavaroise – 6,50
Bavaroise van passievrucht met mango sorbet en
witte chocolademousse

Dessert ‘t Heertje – 6,75
Huisgemaakte cheesecake met een bodem van Bastogne koekjes. Met vanilleroomijs en slagroom

Kaasplankje – 6,50
Drie verschillende soorten kaas met vijgen confituur en druiven

Sabayon – 7,-
Sabayon van cointreau met vanille ijs en gepocheerde peer

 

 

TIP! Probeer ook eens een van onze dessertwijnen. Rood of wit!