Vrienden van ‘t Heertje

Tapavino

Tapavino is de winkel voor heerlijke wijnen, bijzondere kazen, heerlijke Tapas, mooie delTapavinoi- catessen, relatiegeschenken en nog veel meer…

De producenten waar onze producten vandaan komen, hebben dezelfde filosofie als wij: De beste kwaliteit, een uniek product en de beste service voor onze klanten.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze site of in onze prachtige winkel en u te laten verrassen door het brede en wisselende assortiment.

Bezoek de site van Tapavino »


Merijn Sitsen

Merijn is een enthousiaste gezellige fotograaf uit Bergen op Zoom die altijd de uitdaging aanneemt om een mooie, bijzondere en aparte foto te maken.

Hij is begonnen met fotograferen bij de Bergen op Zoomse Bode. Als journalist werd hij er ook regelmatig op uit gestuurd om foto’s te maken. Hij besloot meer aandacht te geven aan zijn foto’s en schafte een professionele camera aan en leerde al doende het vak. Inmiddels is Merijn Sitsen verantwoordelijk voor een groot gedeelte van het beeldmateriaal in dit weekblad.

Merijn is onder andere verantwoordelijk voor de foto’s op de site van restaurant ‘t Heertje!

Neem ook eens een kijkje op één van de volgende pagina’s: Merijnsitsen.nl | Facebook | LinkedIn


Troeleke Mart FrankenMart Franken

Na een test via het Arbeidsburo, werd Mart aangeraden een kunstopleiding te gaan volgen; de opleiding zou betaald worden door het Rijk en Mart was de eerste voor wie zo’n opleiding gefinancierd werd.
Drie jaar na het behalen van zijn diploma, kreeg Mart een solotentoonstelling aangeboden in het Museum Markiezenhof en liet daar een 70 -tal werken zien.

Alle schilderingen in ons restaurant zijn van de hand van Mart!

Ga naar de site van Mart Franken »


Voor de gasten die Facebook in de gaten hebben gehouden, die zullen weten dat wij met het schip de Mariflex Challange de Collin Arger Memorial Race vanuit lauwersoog Naar Larvik in Noorwegen hebben gezeild. Uiteraard komen hier de nodige voorbereidingen en planning bij kijken.
Jasper Daams, vriend en collega ondernemer van Zeil Centrum Demarage, heeft dit dan ook tot in de puntes georganiseerd van het koers uitzetten, crew samenstellen tot optuigen van het schip.
De vriendelijkheid en professionaliteit van Zeil Centrum Demarage zorgen dat deze echt tot een van de vrienden van ‘t heertje behoord.

www.demarage.nl

zeilen


De Berger KingDe Berger King

Tijdens de vastenavond eet je de lekkerste hamburgers bij de Berger King! Houd Facebook in de gaten om te zien waar wij staan.

Ga naar de Facebook pagina van De Berger King »


De Scheldebrouwerij

Eén van de weinige brouwerijen waar nog op de authentieke wijze bier wordt gebrouwen, dat wil zeggen met louter natuurlijke grondstoffen, zonder filtrage en zonder pasteurisatie. Al sinds de oprichting van de brouwerij staat de kwaliteit van het bier op de eerste plaats. Door strenge eisen te stellen aan de grondstoffen, het zeer nauwkeurige brouwproces en het vakmanschap van de brouwers is zij in staat deze unieke producten te maken.

Al onze bieren komen van de Scheldebrouwerij.

Bezoek de site van de Scheldebrouwerij »

Welkom bij De Drie Scheepkens

De Drie Scheepkens Bed & Breakfast bevindt zich in het centrum van Bergen op Zoom, op circa 5 minuten loopafstand van het station en op 100 meter van de Grote Markt.

De Drie Scheepkens is een erg leuke tip voor een sfeervolle overnachting in hartje Bergen op Zoom!

Ga naar de site van De Drie Scheepkens »